Deze zomer 10 cent extra korting per liter bij Shell

Met de vakantie in het vooruitzicht, komt Shell de automobilist deze zomer tegemoet. Bij alle deelnemende Shell service stations in Nederland krijg je van 4 juli tot en met 5 september een extra korting van 10 cent per liter.

Dat is deze zomer is het niet nodig om om te rijden naar een goedkope onbemande pomp, want Shell geeft Air Miles-kaarthouders vanaf 4 juli een dubbeltje extra korting per liter.

“Bijna iedere Air Miles spaarder heeft wel 250 Air Miles en die kun je nu eenvoudig inruilen voor een ongeëvenaarde brandstofkorting. Vooral in deze tijd helpen we onze klanten graag met een besparing op de brandstofprijs”, aldus Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager.

Het maakt hierbij niet uit welke brandstof getankt wordt; voor alle auto-brandstoffen geldt: één Air Mile is één cent waard. De korting geldt alleen als je minimaal 25 liter Shell brandstof tankt. Over de overige liters van de tankbeurt wordt geen korting verleend. De actie is een verdubbeling van de normaal geldende brandstofkorting met Air Miles.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *