Gratis stikstof voor iedereen

UnitedConsumers bestaat 10 jaar en trakteert op gratis stikstof in banden voor iedereen. Daarmee rijd je zuiniger, veiliger en milieubewuster. Omgerekend levert dat een brandstofbesparing op van miljoenen euro’s.

UnitedConsumers richt zich primair op korting. Maar een beter milieu past daar prima bij. Recent zette het inkoopcollectief daarom haar “stroom met korting” om naar “groene stroom met korting”. Voor het 10-jarig bestaan van UnitedConsumers is dan ook gezocht naar een traktatie die consumenten geld bespaart, maar daarnaast ook nog een bijdrage levert aan een beter milieu. Toen de voordelen van stikstof in banden duidelijk werden, kwamen deze zaken samen, aldus Paul van Selms oprichter van UnitedConsumers: Een stikstof-traktatie voor alle automobilisten.

Bij vliegtuigen, vrachtwagens en in de Formule 1 is stikstof in banden al heel normaal. Het levert een meer constante bandenspanning. Dat rijdt zuiniger en spaart zo de portemonnee én het milieu. Bovendien voorkomt stikstof slijtage, klapbanden bij warm weer en is het bij brand ook veel veiliger.
In de maanden juni en juli kan iedereen via UnitedConsumers gratis zijn of haar autobanden laten vullen met stikstof (ter waarde van 15 euro). De ruim 100 vestigingen van Euromaster maken dit verjaardagscadeau van UnitedConsumers mede mogelijk. UnitedConsumers verwacht dat steeds meer mensen zullen overstappen naar stikstof in hun banden, zeker nu de zomervakantie weer voor de deur staat en veel mensen hun auto pakken om naar warmere oorden te vertrekken.

Dus ga daarom snel naar een Euromaster-vestiging in de buurt om uw banden GRATIS met stikstof te laten vullen. Daarbij krijgt uw auto ook nog een GRATIS vrijblijvende zomercheck!
Heeft u nog geen tankkaart, vraag deze dan vandaag nog gratis aan!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *