Goedkopere autoverzekering is vaak beter

Mensen die veel premie betalen voor hun autoverzekering zijn niet beter af dan degenen die een goedkope verzekering hebben afgesloten. Goedkope autoverzekeringen hebben vaak zelfs betere voorwaarden dan een duurder alternatief.

Dat meldt verzekeringssite.nl op basis van een eigen onderzoek onder 34 autoverzekeringen.

Dure, traditionele verzekeraars berekenen klanten gemiddeld drie keer zoveel voor dezelfde dekking als een goedkope maatschappij als ZELF.nl of Ditzo. Het verschil kan volgens de site onder meer ontstaan doordat nieuwkomers op de markt een goede positie willen verwerven en daarom goedkoper zijn.

Een autoverzekeringen is sinds 2008 twaalf procent goedkoper geworden. Mensen die de afgelopen twee jaar niet van verzekeraar zijn gewisseld, kunnen volgens de site tweehonderd euro per jaar beparen op hun verzekering.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *