Mannen tanken vaker foute brandstof

Lachten we begin van het jaar de belgen nog uit, nu blijken Nederlandse mannen net zo dom. Nederlandse mannen gooien namelijk anderhalve keer vaker verkeerde brandstof in de tank dan vrouwen… Vrouwen blijken twee keer zo vaak als mannen te bellen naar hulpdiensten met de mededeling dat hun sleutel nog in de afgesloten auto ligt. Ook afgebroken of kwijtgeraakte sleutels scoren hoger.

Dat zijn enkele opmerkelijke verschillen tussen de beide seksen die voortkomen uit een onderzoek van ING Car Lease onder pechmeldingen.

Vrouwen blijken meer moeite te hebben met het verwisselen van een band en schakelden daarvoor dubbel zo vaak hulp de hulp in van de wegenwacht. Mannelijke autobestuurders rijden 35 procent vaker hun versnellingsbak kapot. Daarbij moet wel gezegd worden dat mannen gemiddeld 6000 kilometer meer per jaar rijden dan vrouwen.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *