Benzineprijs in Europa: steeds minder verschil

Nederland blijft een duur land om te tanken, maar de verschillen met andere landen in Europa worden kleiner. Zo is benzine in Griekenland nu nog maar 3 procent goedkoper dan hier; twee jaar geleden was dat nog 31 procent.

Dat zegt Paul van Selms van UnitedConsumers. De belangrijkste reden is volgens Van Selms dat belastingen op brandstoffen in andere landen omhoog zijn gegaan.

Luxemburg blijft nog steeds het walhalla voor de vakantieganger op doortocht; daar is benzine bijna een kwart goedkoper dan hier. Ga voor het complete overzicht van de brandstofprijzen in Europa, naar www.unitedconsumers.com/vakantie.

Voor goedkoop tanken in Nederland kijkt u natuurlijk op www.brandstof-zoeker.nl, of vraag de gratis kortingspas aan van UnitedConsumers. Daarmee krijgt u altijd minstens 6 cent korting op de adviesprijs. Dat scheelt u gemiddeld 100 euro per jaar.

Leave a comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *